Op 13 april de PapierClinic in Rotterdam in het Papier Lab, voor degene die papier niet kunnen laten..

Schiemond 20-22, Rotterdam, Nederland

13 april 2019, 13:30 - 16:30

Te gast in het Papier Lab in De KROON: ruimte voor makers, denkers en doeners. Met deze papieractiviteiten helemaal thuis!

Met Marieke de Hoop van Papiermakerij de Hoop in onze kielzog tijdens de PapierClinic kan het alleen nog maar nog meer met papier worden! 


De PapierClinic 

Datum: 13 april Tijd: 13:30 - 16:30

Kosten: €90,00 

Organisatoren

Papierlab Rotterdam SNiPPER

aanmelden via 

https://www.papiermakerijdehoo...

Locatie 

De Kroon, Rotterdam Schiemond 20-22 

Rotterdam, 3024 EEPapierlab groeit en bloeit

Wat begon in november als een kale wasruimte voor elektromonteurs, lijkt al aardig op het PapierLab dat we voor ogen hebben.

In de afgelopen maanden werd er gehakt en gebroken, werd er geschoven met kasten, tafels en zware persen en werd de elektriciteit aangelegd.

Ondertussen werd er al heel wat touw in kleine stukjes geknipt, keukenafval van de Kantine gekookt en tot pulp gemaakt en is er papier geschept, dus we zijn al aardig gewend aan onze nieuwe plek.

Nu gaan we een laatste fase in, want volgende week krijgen we een deur naar buiten..............Het wordt nog even afzien, want dat levert weer een hoop stof en puin op, maar we hebben een deadline.  Op 6 april is in het PapierLab alles klaar en willen we dit heuglijke feit met jullie vieren, want dan is de officiële opening. Verderop geven we jullie een sneak preview over wat er op die dag allemaal te zien en horen valt.