PapierClinic op de Dutch Design Week 2017 op 29 oktober 2017. Op uitnodiging van Print Pakt locatie Strijp S, Yksi Expo

Torenallee, Philipsdorp, Eindhoven, Nederland

29 oktober 2017, 13:30 - 15:30

PapierClinic SNPR bij Print Pakt op de Dutch Designweek afgelopen zondag- ook een groep van de boekkunstopleiding schoven aan tafel en dompelden zich voor 2 en een half uur onder in het papieronderzoek!-

Het grafische product maakt een spectaculaire comeback in Eindhoven.

Print Pakt is dit jaar met een eigen podium aanwezig tijdens de Dutch Design Week. Negen dagen lang zal grafisch Nederland daar tot de verbeelding spreken van de creatieve industrie.

Gedurende het gehele festival heeft Print Pakt de beschikking over een eigen locatie bij Yksi Expo in Strijp S waar ontwerpers, grafici, vakspecialisten en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Met een doorlopend programma van presentaties en workshops biedt Print Pakt er een podium aan grafisch ontwerpers, papierspecialisten, drukkers en binders. Een expositie van grafische topprestaties zet de innovatieve en creatieve mogelijkheden van het gedrukte product in de schijnwerpers.

Grafisch vakspecialist Alex Kunst is in zijn rol van ‘Mr. Print Pakt’ het gezicht en de ambassadeur van de campagne  die de rol van print in de crossmedia mixpromoot. Hij is enthousiast over de plannen: “Tijdens de Dutch Design Week is Print Pakt Live de plek voor iedereen in de creatieve industrie die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van het grafisch product en de meerwaarde van de combinatie van print en digitaal. Print Pakt Live vormt tevens een perfecte gelegenheid voor grafische ondernemers om de Dutch Design Week en de wereld van vormgevers en ontwerpers verder te verkennen, nieuwe ideeën op te doen en grenzen te verleggen.”